APROP TEU

 
 
Avui estic vergonyos….timidament et convido a pensar en el desig mes temptador.
A cambiar-te de vestit, tan sols per veure’t comproban, ho be que et queden totes las peces cuan els teus pensaments tambe creuen amb la transparenta elegancia amb la que camines. Donada com a reflexe per el bategs d’ilusio, que encara mig dormida, sempre tens.
A ket senta be aquest verd blavós sobre la pell que ja tens un pel morena?
Aquest mati tens una confiança plena, tot surtira rodo, y per la tarda encara tindras del molt millor de tots els botzins de frescas energies. I per la nit no voldras restar gens ni mica, res del que avui hagis sumat. 
Perque de ben segur, timidament et dic, doncs avui estic vergonyos, el cel et portara el mes maco i esplendid arc de sant marti, com tal una banda de instruments sonant. Estriparan tots els focs que a tu t’ofeguen, consumint-he en confusio.
Avui riuras, riuras molt.
                      vergonya

¡viva la comunicación!

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s