TROBAR

 
 
Cel obert, cors agafats. Somnis tendres, fets realitat. Il-lusions compreses, montant-se una, sobra l,altre, m,invaeix-en, fan jocs que em diverteixen.
Contant sense nombros ni lletres, gens gelos de lo que vui, de lo que estimo.
Els dies que passo amb el cel obert que t,explico, son els millors que un home pot desitjar. Transformant las creus que es portaven, en l,olor del nado quan en el seu neixer, impregnat de la mare que la portat des de un alla viatjant, crida demanant estimar, se estimat.
Saps, sempre avanç anava amb preses, preses que s,en van deprese, quan et tinc en a tu al meu costat. Els rellotges s,aturan, no els hi ve de gust funcionar, deixen de costat aquell vell tic i tac, ens atorguen un infinit atemporal.
Amb lletres arrodonides per lo mes maravel-los que em podia passar, escric un res mes, ben… ben gran, un t,estimu. El tenia guardat per oferir-tel, reservat per aquest hora, en que no jan estels dormits, sempre esta l,alba rejoven-hin a la creacio. Fen onades quens remulla,n, refrescant amb la seva escuma, la viva força quens fa tirar sense parar endavant.
Cargola escoltant-se, cranc caminant enrere, recordant. Sorra fina i blanca dibuixada per la esperança. En el retorn, a la anada, del aigua netejadora, que va vindre i tocar-me en el teu arribar.
Ens mereixem tots els moments confortables, que te i pot donar una vida, signades per una fluidesa, ni mica, mai enrevessades, es que tu treus en mi la claredat, la alegria. M,aixeco del terra tot rapid, estic jove, fa tres estones no era mes que un casi vell arrapat. M, axeico sense donar-me ni conta, per anar els temps calids a buscar.
De nou estic passeja,n amb els dits ex-tesos, sospitosa entrada d,energia, quin regal!!!
porta,n dintre meu, amb cadascuns dels meus pensaments, la certesa sense interrogants de un univers complert que mai s,esvaira.
 
           confort rialle

¡viva la comunicación!

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s